PROTIV MAMURKLUKA – PUDER (PAKIRANJE 12x)

26.83

Kategorija:

Opis

OPIS: One:47 je jedinstven i potpuno prirodan dodatak prehrani koji sadrži prirodne ekstrakte pune vitamina, minerala i elektrolita koji nadomještaju hranjive tvari izgubljene tijekom noći.

 

UPUTE ZA UŽIVANJE: Prašak protiv mamurluka jednostavno otopite u 100ml vode ili soka i napitak je spreman. Popijte jedno piće prije konzumiranja alkohola i jedno prije spavanja.

 

SASTOJCI: dekstroza, magnezijev citrat, ekstrakt acerole, ekstrakt indijske smokve, inulin, natrijev bikarbonat, aroma, kiselina (limunska kiselina), ekstrakt lista ginka, kalijev klorid, cinkov citrat, ekstrakt đumbira, ekstrakt kore vrbe, sladilo (steviol glikozid), riboflavin, tiamin hidroklorid, folna kiselina.

 

jedan47Idealno za u pokretu
jedan47 Prirodna učinkovitost
jedan47 100% jamstvo povrata novca

 

Sastojci: Đumbir, ginko, kaktus smokva, kora vrbe i divlja trešnja ili veliko voće.

 

KADA NAM TREBA ONE:47?

Ne samo kod obilnog pijenja, već kod svake konzumacije alkohola i dugotrajnog spavanja, imalo bi smisla u organizam unijeti One:47.
Na rođendanskim zabavama, festivalima, koncertima, vjenčanjima, proslavama Nove godine i bilo gdje drugdje gdje konzumiramo alkohol, One:47 je naravno obavezan.

 

SNAGOM PRIRODNIH SASTOJKA I ZNANOSTI

Uzeti lijek ujutro samo zato što smo popili alkohol? To nam nema smisla. Pogotovo jer dodatno opterećuje želudac i jetru.
Cilj nam je na potpuno prirodan način pripremiti tijelo za iscrpljujuće stresne noći. Ne obećavamo učinak analgetika ujutro, ali smo sigurni da ćete se osjećati bolje. Osigurajte svom tijelu vitamine i minerale prije i nakon gubitka samo ovih.

 

ALKOHOL JE STRES ZA VAŠE TIJELO

Konzumacija alkohola ima dugu tradiciju u ljudskoj povijesti. Mnogo je prilika kada imamo priliku konzumirati neko alkoholno piće. Međutim, nikada ne zaboravimo da je alkohol nezdrav i da može oštetiti naše tijelo. Razgrađuje se kroz jetru i razne metaboličke procese, za što su tijelu potrebni energija, enzimi i hranjive tvari. Kada se ipak susrećemo s alkoholom, One:47 je pravo rješenje za regeneraciju našeg organizma.>