One:47 – kapsule protiv mamurluka (×48)

40.25

Preporučeni dnevni unos je do 4 kapsule.

Pakiranje sadrži 48 kapsula za 24 primjene (prije i poslije zabave).

Kategorija:

Zabava

Zašto vjerovati One:47 ?

S dugogodišnjim iskustvom znamo što treba današnjim partijanerima. Loš dan nakon zabave nešto je što moramo izbjeći pod svaku cijenu. Živi se samo jednom i mi moramo izvući najbolje iz ovog života. Uz potporu Sveučilišta u Mainzu, razvili smo proizvod koji ne samo da je izvrsnog okusa, već i podržava vaše tijelo odabranim sastojcima. Budi pametan, spavaj Jedan:47!

Ako još uvijek niste sigurni koji proizvod želite kupiti od one:47, potražite inspiraciju u našoj internetskoj trgovini : možda ste ljubitelj napitaka ili obožavatelj super pudera! Nikada nećete znati ako ne probate! Kliknite ovdje da biste posjetili našu trgovinu.

Ne želite ništa propustiti i ljubitelj ste dobre zabave, poput nas? Zatim idite na našu one:47 Instagram stranicu. Ovdje ćete svaki tjedan dobiti najbolje od kulture pića i zabave. Kliknite ovdje .

Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga ili kritika, bilo bi nam drago da upotrijebite obrazac za kontakt i javite nam što mislite! Kao mlada tvrtka, vaše mišljenje i zadovoljstvo shvaćamo vrlo ozbiljno!