Kickstarter – savršen početak (192 g)

40.25

Kategorija:

Zabava

Zašto kupiti One:47 ?

Našim dugogodišnjim iskustvom koje imamo, znamo koje su potrebe današnjih mladih. Loš dan nakon zabave nešto je što moramo izbjeći pod svaku cijenu. Samo se jednom živi i iz toga moramo izvući samo najbolje. Uz potporu Sveučilišta u Mainzu, razvili smo proizvod koji ne samo da je izvrsnog okusa, već i podržava vaše tijelo odabranim sastojcima. Budi pametan, popij One:47!

Ako još uvijek niste sigurni koji proizvod želite kupiti od One:47, potražite inspiraciju u našoj internetskoj trgovini : možda ste ljubitelj napitaka ili obožavatelj super praška! Nikada nećete znati ako ne probate! Kliknite ovdje da biste posjetili našu online trgovinu.

Ne želite ništa propustiti i ljubitelj ste dobre zabave, poput nas? Kliknite na našu one:47 Instagram stranicu. Ovdje ćete svaki tjedan dobiti najbolje na temu kulture pića i zabave. Kliknite ovdje .

Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga ili kritika, bilo bi nam drago da upotrijebite obrazac za kontakt i javite nam što mislite! Kao mlada tvrtka, vaše mišljenje i zadovoljstvo shvaćamo vrlo ozbiljno!