NAPITAK PROTIV MAMURKLUKA (PAKIRANJE 12x)

34.88

Kategorija:

Opis

OPIS: One:47 je jedinstven i potpuno prirodan dodatak prehrani koji sadrži prirodne ekstrakte pune vitamina, minerala i elektrolita koji nadomještaju hranjive tvari izgubljene tijekom noći.

 

UPUTE ZA UPOTREBU: Uzmite jednu dozu svaki put prije konzumiranja alkohola i jednu prije spavanja.

 

SASTOJCI: voda, dekstroza, ekstrakt indijske smokve, ekstrakt acerole, trimagnezijev dicitrat, kiselina (limunska kiselina), natrijev hidrogenkarbonat, ekstrakt lista ginka, ekstrakt đumbira, ekstrakt kore vrbe, kalijev klorid, cink citrat, piridoksin hidroklorid, riboflavin, tiamin hidroklorid , Cijanokobalamin , sladilo (steviol glikozid), konzervans (natrijev benzoat, kalijev sorbat), zgušnjivač (ksantan), aroma.

 

jedan47Formula temeljena na proučavanju
jedan47 Prirodna učinkovitost
jedan47 100% jamstvo povrata novca

 

Sastojci: Đumbir, ginko, kaktus smokva, kora vrbe i divlja trešnja ili veliko voće.

 

KADA NAM TREBA ONE:47?

Ne samo kod obilnog pijenja, već kod svake konzumacije alkohola i dugotrajnog spavanja, imalo bi smisla u organizam unijeti One:47.
Na rođendanskim zabavama, festivalima, koncertima, vjenčanjima, proslavama Nove godine i bilo gdje drugdje gdje konzumiramo alkohol, One:47 je naravno obavezan.

 

SNAGOM PRIRODNIH SASTOJKA I ZNANOSTI

Uzeti lijek ujutro samo zato što smo popili alkohol? To nam nema smisla. Pogotovo jer dodatno opterećuje želudac i jetru.
Cilj nam je na potpuno prirodan način pripremiti tijelo za iscrpljujuće stresne noći. Ne obećavamo učinak analgetika ujutro, ali smo sigurni da ćete se osjećati bolje. Osigurajte svom tijelu vitamine i minerale prije i nakon gubitka samo ovih.

 

ALKOHOL JE STRES ZA VAŠE TIJELO

Konzumacija alkohola ima dugu tradiciju u ljudskoj povijesti. Mnogo je prilika kada imamo priliku konzumirati neko alkoholno piće. Međutim, nikada ne zaboravimo da je alkohol nezdrav i da može oštetiti naše tijelo. Razgrađuje se kroz jetru i razne metaboličke procese, za što su tijelu potrebni energija, enzimi i hranjive tvari. Kada se ipak susrećemo s alkoholom, One:47 je pravo rješenje za regeneraciju našeg organizma.