One:47 – prah protiv mamurluka (180g)

40.25

Preporučeni dnevni unos je do 4 mjerice.

Pakiranje sadrži 1 posudicu za 12 nanošenja (prije i poslije partyja).

Kategorija:

<

<

Upute za korištenje

1

Prvi One:47 popijete prije konzumiranja alkohola

2

Uživate u svojim omiljenim alkoholnim pićima

3

Popijete još jedan One:47 prije spavanja

4

Spavaš mirno cijelu noć

5

Ujutro spremni za akciju

Za najbolje rezultate potrebno je uzeti 2 One:47 pića, jedno prije i jedno nakon konzumiranja alkohola.

Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos od 4 mjerice. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Čuvati i čuvati izvan dohvata djece na hladnom (do 25°C) i suhom mjestu. Ne izlažite mrazu ili sunčevoj svjetlosti.

Zabava

Zašto vjerovati One:47 ?

S dugogodišnjim iskustvom znamo što treba današnjim partijanerima. Loš dan nakon zabave nešto je što moramo izbjeći pod svaku cijenu. Živi se samo jednom i mi moramo izvući najbolje iz ovog života. Uz potporu Sveučilišta u Mainzu, razvili smo proizvod koji ne samo da je izvrsnog okusa, već i podržava vaše tijelo odabranim sastojcima. Budi pametan, spavaj Jedan:47!

Ako još uvijek niste sigurni koji proizvod želite kupiti od one:47, potražite inspiraciju u našoj internetskoj trgovini : možda ste ljubitelj napitaka ili obožavatelj super pudera! Nikada nećete znati ako ne probate! Kliknite ovdje da biste posjetili našu trgovinu.

Ne želite ništa propustiti i ljubitelj ste dobre zabave, poput nas? Zatim idite na našu one:47 Instagram stranicu. Ovdje ćete svaki tjedan dobiti najbolje od kulture pića i zabave. Kliknite ovdje .

Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga ili kritika, bilo bi nam drago da upotrijebite obrazac za kontakt i javite nam što mislite! Kao mlada tvrtka, vaše mišljenje i zadovoljstvo shvaćamo vrlo ozbiljno!