Otkrivamo tajnu uspjeha – kako spriječiti mamurluk

Mačka alkoholičar je definitivno nešto najodvratnije što postoji . A s godinama postaje samo gore! Moramo priznati da ponekad zapnemo pa pijemo i preko tjedna.

Tada se susrećemo s izazovom – kako pregurati sljedeći dan i normalno funkcionirati na poslu ili na fakultetu?

Ne spite na delovnem mestu - Premagajte mačka!

ČINJENICA : U SAD-u, tvrtke gube čak 4 milijarde dolara prihoda godišnje zbog izostanaka zaposlenika dan nakon noćnog opijanja. Još veći gubici nastaju zbog manje produktivnosti onih koji ionako dolaze na radna mjesta.

S druge strane, imamo ljude koji se nakon pijane noći sutradan vraćaju u pogon i ponovno blistaju na poslu. Ali koja je njihova tajna???

Dakle, što rade uspješni ljudi?

Pripremite se za piće – mamurluk je bolje spriječiti nego liječiti!

Pripremili smo nekoliko praktičnih savjeta za ublažavanje alkoholnog mamurluka.

 1. Kad idemo u teretanu, pripremimo ručnik i vodu, zar ne? Prije konzumiranja alkohola također je potrebna priprema. Samo prethodnom pripremom uspješno ćemo spriječiti mamurluk. 
 2. Alkohol uzrokuje dehidraciju i iz tijela izbacuje važne vitamine i minerale, stoga je prije konzumacije alkohola potrebno tijelo rehidrirati i napuniti vitaminima i mineralima – prije konzumacije popijte izotonično piće, a dok pijete alkohol pijte što više vode. 
 3. Prije konzumiranja alkohola bitno je pojesti zdrav, punomasan obrok. Masnoće u hrani, koje se sporije razgrađuju, štite naš želudac.
 4. Kad dođemo kući nakon zabave, sve što vidimo ispred sebe je topli krevet. Ali OPREZ! To je ključni trenutak koji odlučuje hoćemo li se probuditi s mamurlukom ili bez njega.

Prije spavanja najbolje je pripremiti:

 • svježe cijeđeni voćni sok,
 • dodajte malo inverta,
 • piti dovoljno vode.

Voće sadrži fruktozu koja će pomoći tijelu da metabolizira alkohol, a đumbir smanjuje štetu koju uzrokuju slobodni radikali . Oni nastaju tijekom metabolizma alkohola. Đumbir dodatno sprječava mučninu i povraćanje.

Naravne sestavine, ki pomagajo v boju proti mačku

Bilo bi još bolje natjerati se pojesti bananu prije spavanja. Sadrži kalij koji smiruje nadraženi želudac i vraća tijelu energiju koja mu je prijeko potrebna za razgradnju alkohola.

Idealno bi bilo unositi i vitamin C (1 gram s 2-3 čaše vode) koji pomaže jetri u detoksikaciji.

PAŽNJA: izbjegavajte kavu ujutro kad se probudite! To će vas samo dodatno dehidrirati. Umjesto kave pripremite čaj od vrbove kore koji sadrži sastojke slične aspirinu te sprječava glavobolju i smiruje mučninu.

Vratite svom tijelu.

Nakon loše prospavane noći svom bi se organizmu trebali odužiti obilnim doručkom – zobenom kašom s probiotičkim jogurtom . Ovaj lako probavljiv i izuzetno hranjiv obrok blagotvorno će djelovati na crijevnu floru, ojačati živčani sustav i vratiti organizmu izgubljenu energiju.

Naravno, najbolji lijek protiv mačke će uvijek biti apstinencija ili pijenje alkohola u ograničenim količinama, ali ako se “pokvari” onda se samo držite gornjih savjeta i mačka će vam biti zahvalna 😀

Ali postoji i alternativa!

Postupak i priprema “zdrave vitaminske injekcije” prije spavanja zahtijeva dodatno vrijeme . Čak i vrijeme koje ujutro provedete kuhajući čaj i pijući više vode TRAJE PUNO VREMENA.

Ako mislite da će vam biti teško slijediti sve gore navedene savjete, imamo jednostavnije rješenje za vas – One:47 napitak protiv mačaka .

Napitak je rezultat dugogodišnjeg rada znanstvenika iz područja medicine i molekularne biologije , koji su na temelju znanstvenih saznanja razvili najučinkovitiji i potpuno prirodni napitak protiv mačaka .

Učinkovitost napitka znanstveno je potvrđena na jednom od najvećih sveučilišta u Njemačkoj – Sveučilištu Johannes Gutenberg u Mainzu.

One:47 napitak protiv mačaka sadrži visokokvalitetne sastojke kada:

 • ginkgo,
 • divlja trešnja,
 • kaktus smokva,
 • kora vrbe i
 • đumbir.

Nakon što popijemo dvije doze napitka One:47 (pijemo ga prije i nakon konzumacije alkohola), tijelu vraćamo hranjive tvari izgubljene tijekom noći i tako se sljedeći dan osjećamo neprimjereno bolje. Više o sastojcima napitka One:47 pročitajte ovdje .

Zapamtite – uspješni ljudi su uspješni jer su njihovi postupci promišljeni. Čak je i piće promišljeno.