Pravo na odustanak od kupnje, povrat robe

Kupac koji naruči proizvode u online trgovini one47.si može robu vratiti. Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodima ili želite odustati od ugovora (kupnje) iz bilo kojeg razloga, morate o tome obavijestiti tvrtku (pisanim putem ili putem e-maila: info@one47.si) u roku od 14 dana od primitka proizvoda. da odustajete od ugovora, a da ne morate obrazložiti svoju odluku. Zatim, u roku od 14 dana od obavijesti, robu je potrebno u istoj količini i neoštećenu poslati na adresu tvrtke (One47, Ljubljanska cesta 26, 8000 Novo mesto). Ne prihvaćamo plaćanje otkupnine.

Odustajanjem od ugovora smatra se i povrat robe s priloženom izjavom o odustajanju bez prethodne obavijesti ili obavijesti.

Kupcu vraćamo sve izvršene uplate u roku od 14 dana od primitka poruke, a da kupac to ne mora izričito zahtijevati.

O odustajanju od ugovora kupac mora obavijestiti tvrtku putem obrasca, ako je isti naveden, ili nedvosmislenom izjavom iz koje je vidljivo da odustaje od ugovora. Izjava o odustajanju mora biti poslana u roku određenom za odustanak od ugovora. Poruka se smatra pravovremenom ako je poslana u roku.

Troškove nastale prilikom povrata robe snosi kupac. Vraćeni proizvodi moraju biti nekorišteni, u istoj količini i neoštećeni te u originalnom pakiranju. Kupac je dužan uz povrat priložiti kopiju računa.

Reklamacija

Kupac može reklamirati robu ako roba nema svojstva koja je prodavatelj izričito obećao, ako je prodavatelj poslao krive proizvode, u krivoj količini, boji ili na drugi način odstupaju od narudžbe kupca. Kupac može reklamirati robu u roku od 14 dana od kupnje i zatražiti hitnu zamjenu za istu, besprijekornu robu ili u zakonskom roku i pod uvjetima za reklamaciju materijalnog nedostatka.