DIVLJA TREŠNJA

Acerola ili divlja trešnja je super voće koje sadrži ogromne količine vitamina C. Vitamin C doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava te smanjenju umora ili iscrpljenosti. Obavezno konzumirati nakon naporne noći!

INDIJSKA SMOKVA

Indijska smokva sadrži mnogo kalcija i vitamina B, C, E, te je bogata velikim količinama magnezija i kalija. Konzumacijom alkohola tijelo gubi važne nutrijenate, zbog čega je unos navedenih tvari prijeko potreban.

KORA VRBE

Bez brige – ne morate grickati koru drveta da biste unijeli ljekovita svojstva bijele vrbe. Bijela vrba sadrži tvar sličnu aspirinu – salicin, a nalazi se u sastojku koji se nalazi u One:47.

ĐUMBIR

U đumbiru se nalazi više od četristo aktivnih ljekovitih tvari koje su dobro poznate, a njihovo djelovanje dokazano je dugogodišnjim istraživanjima. Nazivaju ga i kraljem antioksidansa, između ostalog jača obrambene mehanizme u tijelu i pomaže kod glavobolje.

GINKGO

Još jedna superhrana koja pomaže prokrvljenosti mozga i sprječava mučnine, vrtoglavice i glavobolje. Istodobno, ginko sprječava djelovanje slobodnih radikala koji su štetni po zdravlje.

VITAMINI I ELEKTROLITI:

One:47 napitak sadrži i kalij, magnezij, natrij i cink te vitamine B1, B2 i folnu kiselinu. Odmah vratite svom tijelu ono što mu je uzela naporna noć!

MINERALI

CINK + NATRIJ +
MAGNEZIJ

VITAMINI

VITAMIN C + B1 + B2 + B6 +
FOLNA KISELINA / B12

VITAMINI

VITAMIN B2

Vitamin B2 doprinosi normalnom funkcioniranju metabolizma – odnosi se na željezo i smanjuje umor. Idealno za dužu večernju proslavu i bolji fizički osjećaj (i ujutro).

VITAMIN C

Vitamin C, koji dolazi iz ploda acerole, pomaže u smanjenju umora, normalnoj funkciji živčanog sustava i pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

VITAMIN B6

Vitamin B6 doprinosi normalnom psihološkom funkcioniranju i normalnom metabolizmu proteina i glikogena.

VITAMIN B1

Vitamin B1 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i podržava normalan rad srca.

VITAMIN B9 (folna kiselina)

Nažalost, folna kiselina nije stabilna u tekućinama, pa smo smatrali da bi injekcijama trebalo dodati u vitamin B12 – najsloženiji od svih molekula vitamina, koji također pomaže smanjiti umor, a također pridonosi normalnom metabolizmu energije.

MINERALI IZ PRIRODE

NATRIJ

Natrij, poznatiji kao sol, jedan je od elektrolita i mineral je kojeg tijelo treba u relativno velikim količinama.

CINKOV

Naš antioksidans cink doprinosi normalnom acidobaznom metabolizmu, kao i normalnom metabolizmu makronutrijenata. U periodnom sustavu ima atomski broj 30!

MAGNEZIJ

Magnezij je povezan s tjelovježbom jer doprinosi normalnoj funkciji mišića, kao i ravnoteži elektrolita.