DIVLJA TREŠNJA

Acerola ili divlja trešnja je pravo super voće koje sadrži ogromne količine vitamina C. Vitamin C doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava te smanjenju umora ili iscrpljenost. Svakako obavezno nakon naporne noći!

KAKTUS SLIKA

Kaktus od smokve sadrži mnogo kalcija i vitamina B, C, E, a još više, bogat je velikim količinama vrijednog magnezija i kalija. Konzumacijom alkohola tijelo se lišava važnih nutrijenata, zbog čega je unos navedenih tvari prijeko potreban.

KORA VRBE

Ne brinite – ne morate grickati koru drveta da biste unijeli ljekovita svojstva bijele vrbe. Bijela vrba sadrži tvar sličnu aspirinu – salicin, a nalazi se u ekstraktu koji se nalazi u One:47.

ĐUMBIR

U đumbiru se nalazi više od četiri stotine aktivnih ljekovitih tvari koje su dobro poznate, a njihovo djelovanje dokazano dugogodišnjim istraživanjima. Nazivaju ga i kraljem antioksidansa, između ostalog jača obrambene mehanizme i pomaže kod glavobolje.

GINK

Još jedna superhrana koja pomaže prokrvljenosti mozga i sprječava mučnine, vrtoglavice i glavobolje. Istodobno, ginko sprječava djelovanje slobodnih radikala štetno po zdravlje.

VITAMINI I ELEKTROLITI:

One:47 napitak sadrži i kalij, magnezij, natrij i cink te vitamine B1, B2 i folnu kiselinu. Odmah vratite svom tijelu ono što mu je uzela naporna noć!

MINERALI

CINK + NATRIJ +
MAGNEZIJ

VITAMINI

VITAMIN C + B1 + B2 + B6 +
FOLNA KISELINA / B12

VITAMINI

VITAMIN B2

Vitamin B2 doprinosi normalnom funkcioniranju metabolizma željeza i smanjenju umora. Idealno za dužu večernju proslavu i bolji fizički osjećaj (i ujutro).

VITAMIN C

Vitamin C, koji dolazi iz našeg ploda acerole, pomaže u smanjenju umora, normalnoj funkciji živčanog sustava i pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Dakle, sve je u redu.

VITAMIN B6

Vitamin B6 doprinosi normalnom psihološkom funkcioniranju i normalnom metabolizmu proteina i glikogena. Neka sve ostane zeleno što je više moguće!

VITAMIN B1

Naš vitamin B1 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i podržava normalan rad srca.

VITAMIN B9 (folna kiselina)

Nažalost, folna kiselina nije stabilna u tekućinama, pa smo smatrali da bi injekcijama trebalo dodati barem vitamin B12 – uostalom, najsloženiju od svih molekula vitamina, koja također pomaže smanjiti umor, a pridonosi i normalnom metabolizmu energije.

MINERALI IZ PRIRODE

NATRIJ

Natrij, poznatiji kao sol, jedan je od elektrolita i mineral je koji organizmu treba u relativno velikim količinama.

CINKOV

Naš antioksidans cink doprinosi normalnom acidobaznom metabolizmu, kao i normalnom metabolizmu makronutrijenata. U periodnom sustavu ima atomski broj 30!

MAGNEZIJ

Magnezij je vjerojatnije povezan s tjelovježbom jer doprinosi normalnoj funkciji mišića, kao i ravnoteži elektrolita. O tome se i radi!